Enstitümüz tarafından açılan Eğitim Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı için 02.03.2024 Cumartesi günü "Açılış Etkinliği" programı düzenlendi. Programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yasin GÜLŞEN, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik BALAY. Enstitü Müdürü Prof. Dr. Cemalettin İPEK ve Eğitim Yönetimi Bilim Dalı öğretim üyeleri katıldı. İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Yusuf Yasin Gülşen; İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliği neticesinde başlayan tezsiz yüksek lisans programının ilimizde bir ilk olduğunu ifade ederek, programa katılan eğitim yöneticisi ve öğretmenlere başarılar diledi. Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Cemalettin İPEK ise Enstitümüzde gerçekleştirilen etkinliklerden bahsederek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliklerinin artırılması yönünde taleplerini dile getirerek, katılımcılara teşekkürlerini sundu. Ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, programın açılmasında emek sarf eden İl Millî Eğitim Müdürü ve öğretim üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, eğitimlere katılan öğrencilere başarılar diledi.