Enstitümüz 2024 Yılı Kalite Yönetim Sistemi “Yıllık Planlama Toplantısı” Yapıldı

Üniversitemizde uygulanmakta olan Kalite Yönetim Sistemi kapsamında her yıl Ocak ayı içerisinde süreç performans hedefleri, faaliyet planları, risk tanımlamaları, paydaş ilişkilerine özgü tanımlamalar ve iyileştirme planlarına yönelik; 18 Ocak 2024 tarihinde saat 10:00’da Enstitüler toplantı salonunda “2024 Yılı Kalite Faaliyetleri Planlama Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıya; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Savaş ÇETİNER ve Rektör Danışmanı Ekrem ÖZTÜRK katıldı. Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Cemalettin İPEK, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Maksut YİĞİTBAŞ, Dr. Öğr. Üyesi İsa BAHAT, Enstitü Sekreteri V. Revza ÇELİK ve Öğrenci Kalite Temsilcimiz Aybüke Şeyma KOZAN toplantıda hazır bulundu.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Savaş ÇETİNER ve Rektör Danışmanı Ekrem ÖZTÜRK’e değerli katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

FaLang translation system by Faboba