Sosyal Bilimler Enstitüsüne bu yıl başlayan Lisansüstü öğrencilerine 06.10.2023 tarihinde saat 20.00’da çevrimiçi "Oryantasyon Etkinliği" düzenledi. Etkinliğimize Enstitümüz Müdürü Cemalettin İPEK, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Maksut YİĞİTBAŞ, Dr. Öğr. Üyesi İsa BAHAT ve Anabilim Dalı öğretim üyeleri katıldı.

Etkinlik kapsamında, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında görevli Mesut FAŞDAK lisansüstü öğrencilerimizi, veri tabanları ve kütüphane hizmetleri hakkında bilgilendirdi. Ayrıca Enstitü Müdür yardımcılarımız AYDEP hakkında, lisansüstü programındaki işleyiş hakkında, ders seçimleri hakkında ve diğer konular hakkında bilgiler verdiler, bunun yanında "Bağımlılıkla Mücadele" Konusunda Doç. Dr. Davut AYDIN kapsamlı bir bilgilendirme konuşması yaptı.