Enstitümüze 04.10.2023 tarihinde, Türkiye Kalite Derneği (KALDER) dış değerlendirme ekibi tarafından Avrupa Mükemmeliyet Modeli (EFQM) kapsamında "Üstün Performans Yetkinlik Değerlendirmesi" amacıyla saha ziyareti gerçekleştirildi. Değerlendirme ekibinde yer alan Prof. Dr. Ayşegül Çopur ÇİÇEK ve Deniz ÇAYIR tarafından Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Sağlık Bilimleri Enstitülerine gerçekleştirilen saha ziyareti, ilk olarak Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür odasında Enstitü Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve Enstitü Sekreterleri ile görüşme yapıldı.

Saha ziyaretinin ikinci kısmında değerlendirme ekibi, Enstitülere bağlı Anabilim Dallarında görev yapan öğretim elemanları ile görüşme yaptı. 



Sonrasında Enstitülerin farklı Anabilim Dalları ve sınıf düzeylerindeki öğrenci ve tüm Enstitülerin idari personeli ile odak grup görüşmeleri yapılarak saha ziyareti programı tamamlandı. Odak grup görüşmelerinin ardından değerlendirme ekibi Enstitümüzden ayrıldı.

  

EFQM Modeli "Üstün Performans Yetkinlik Değerlendirmesi" kapsamında, Enstitümüzü ziyaret eden değerlendirme ekibine, Enstitümüz ile ilgili yaptıkları faaliyetler hakkında değerlendirme ekibine bilgiler veren öğretim elamanlarımıza ve temel paydaşımız olan değerli öğrencilerimiz ve idari personelimize görüşmelere katılarak görüşlerini açıkladıkları için teşekkür ediyoruz.