Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin İPEK Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü olarak atandı. 31 Ağustos 2023 tarihinde Sosyal Bilimler Enstitü Müdürlük makamında gerçekleştirilen devir-teslim töreninde üniversitemize Rektör Yardımcısı olarak atanan mevcut Enstitü Müdürü Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK görevi Prof. Dr. Cemalettin İPEK’ e devretti. Törene Üniversitemiz öğretim elemanları ve idari personel katıldı.

Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK, yeni görevinde Prof. Dr. Cemalettin İPEK’ e başarılar diledi. Prof. Dr. Cemalettin İPEK ise şu ana kadar müdürlük görevini yürüten Rektör Yardımcısı ŞİMŞEK’ e verdiği değerli hizmetler ve katkıları için teşekkür etti. Tören sonunda Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK’ e Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Cemalettin İPEK tarafından hizmetlerinden dolayı çiçek verildi.