Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sınıf Eğitimi Bilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. 23.06.2023 tarihinde Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi Neşet Ertaş Konferans salonunda gerçekleştirilen tören, Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bayram Tay ve Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayfer Şahin’in açılış konuşmaları ile başladı. Ardından Bilim Dalındaki öğretim üyeleri ve mezun öğrenciler duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Mezunlara temsili diploma dağıtımları yapıldı ve kep atma töreni gerçekleştirildi. Sonrasında aynı günün akşamında aileleriyle birlikte mezunlarımızın ve Sınıf Eğitimi Bilim Dalındakini hocalarımızın katılımıyla yemekli bir mezuniyet balosu yapıldı.