01.11.2021 tarihinde Enstitümüze, Üniversitemiz Kurumsal Akreditasyon Hazırlık Programı Komisyonu tarafından belirlenen ikinci takım tarafından KAP ön saha ziyareti yapıldı. Ziyarete, ikinci takım başkanı Prof. Dr. Musa ÖZATA başkanlığındaki Doç. Dr. Cihan KÜRKÇÜ, Dr. Öğr. Üyesi Hamza YAKAR, Dr. Öğr. Üyesi Murat ÇINARLI, ve Mali Hizmetler Uzmanı Mine ÇİFTÇİ oluşan ekip üyeleri katıldı. Ön saha ziyaretine; Enstitümüz Birim KAP Sorumlusu Prof. Dr. Ayfer ŞAHİN ve Birim Kurumsal Akreditasyon Komisyonu üyeleri; Prof. Dr. Veli ÜNSAL, Prof. Dr. Ertuğrul YAMAN, Doç. Dr. Bengül BOLAT, Doç. Dr. Oktay KIZILKAYA ve Enstitü Sekreteri Ramazan AKGÜL katıldı. Ayrıca Enstitümüz Öğrenci Kalite Elçisi İsmet KARACA da toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda Üniversitemiz Kap Komisyonu, Enstitümüz çalışmalarını yerinde inceleyerek faaliyetlerimiz ve süreçlerimizin takibi, eğitim öğretim, araştırma geliştirme, toplumsal katkı, yönetim sistemi, kalite güvence sistemi alt başlıklarındaki  denetimlerini yaparak  tamamlanması gereken süreç hakkında  bilgiler verdiler.